nnnn

2 Ağustos 2012 Perşembe

Ilk Dans

Her seyimiz tamam mı demistim ?? Yanlıs demisim !! ilk dans sarkımıza hala karar veremedik :S

Ben Aerosmith - I don't wanna miss a thing i önerdim.. Evet biliyorum fazla Armageddon ama çok seviyorum bu şarkıyııı... Aslında Ali de çok seviyor ama iste dügünde ilk dans sarkısı olur mu emin olamadık.


Ali'nin önerisi de Historia de Un Amor - Nana Mouskori.. Bu şarkı da çok güzel ama sözleri hüzünlü, evet İspanyolca oldugu için anlasılmıyor ama hüzünlü bir hikayeyi anlatıyor; eşini kaybeden erkeklerin kayıpları ardından çektigi hüzün ve acıyı anlatıyormus...



Sonuc olarak karar veremedik...



1 Ağustos 2012 Çarşamba

Bir Kac Sirin Detay

Düğün sayesinde photoshopa da el attım, yavastan ögrenmeye basladım =) Fena da olmadı sanki yaptıklarım..

Masa Numaraları
Her davetliye mekana geldiginde üzerinde adı ve hangi masada oturdugu yazan kartlar verilecek.. Her masada da çerçeve içinde masa numarası yazıyor olacak, işte o çerçeve içlerini kendim yapmak istedim, masa düzenleriyle de uyumlu olması adına..


Ortadaki kalp desenini takip ettiğim bloglardan birinde gördüm, begendim, tesadüf hazır taslagı da vermis, acımadım aldım kullandım =) Buradan görebilirsiniz..

Gerisini photoshopta deneye yanıla, sevgili Beril'in de yardımlarıyla yapıverdim..

Sonra da gittim çıktısını aldım, olduu...




Bir de aynı temayla söyle bir sey yaptım ama bunu kullanmıycam muhtemelen.. Bunu da anı defterinin kapagına koyarım düsüncesiyle yapmıstım ama sonra baska bir sey koymaya karar verdim..














Gelelim eglencelik tasarımlaraa.. Bundan sonrakileri fotograf cekimlerinde kullanılmak üzere yaptım... Usenmedim internetten güzel yazı karakterleri buldum, indirdim ve onları kullandım.. (buradan kolayca indirebilirsiniz, harika karakterler var) 

Sonsuza dek...



Bunların ucuna birer çubuk takıcam, foto çekimlerinde değişik şekillerde kullanılabilir..











Gelin ve Damat


Bunları sandalyelerimizin arkasına asabiliriz diye düşündüm...












Just Married



 Just Married yazacak şekilde tüm harfleri birer dairenin içine yazıp çıktılarını aldım. Yuvarlak hepsini kestim, şimdi o harfleri ipe dizip zincir şekline getireceğim.. Henüz bitirmediğim için bitmiş halini koyamıyorum, gözünüzde canlındırıverin :P Bunu da foto çekiminde kullanabiliriz, sonrasında da dekor olarak belki bir yere asarız, bilemiyorum..







Iste böyle ufak tefek detayları da hazırladım, sanırım artık gerçekten beklemekten baska yapacak bir sey kalmadı =)

Sevgiler