nnnn

25 Haziran 2012 Pazartesi

Ne Zor Seymis Ev Aramak

Bütün hafta sonumuzu ev aramaya ayırdık.. Ali Ankara'dan geldi...
Mesaiye Cumartesi sabah 10:00'da basladık, aksam 21:30'a kadar devam ettik, sadece arada 1 saat yemek molası verdik.. Besiktas merkez, sisli, nisantası, gayrettepe, dikilitas, etiler, levent, ulus, habababm dolastık.. Sahibinden.com mus, hürriyet emlakmıs, milliyet emlakmıs, hak getire, hepsini tükettik, en son maymun gibi arabadan kafamızı binalara uzata uzata, camlardaki ilanları taradık.. Eh bu kadar dolanmanın sonunda herhalde bir ev bulmussunuzdur diye düsünüyosanız, cook yanıldınız..
En olası iki evden biri mezarlık manzaralıydı, digerine de hırsız girme olasılıgı vardı.. O derece umutsuz vakaydık yani..
Hatta bi ara bu mezarlık manzaralı olan ciddi ciddi tutmayı bile düsündük =) Neyse ama sonradan aklımız basımıza geldi, vazgectik =)

Pazar günü de emlakcılar calısmıyormus, ne sacma bir seydir kardesim, bi tanesinden azarı da yedim, bugün pazar evmev gösteremem calısmıyorum dedi resmen kadın.. Calısan insan haftaici nasıl ev baksın arkadasım, hele bi de birimiz Ankara'da olunca iyice zorlasıyor her sey...

Neyse bugün olayı annemle babama devrettim, notunu alıp görmeye fırsat bulamadıgımız evler vardı.. Bugün annemler onlara baktılar, bir tanesi olabilir gibi, yarın öglen ben bakıcam, olursa tutcaz..

Öyle acayip bisey ki Istanbul'da ev tutmak, kuyruga giriyorsun resmen, evi ilk gören karar konusunda ilk sırada.. Ama arkanda bekleyen de o kadar cok insan oluyor ki, hemen kararınızı verin yoksa digerleri tutacak evi diyorlar.. Acayip bir baskı.. Bugün örnegin annemler dakika farkıyla bi ev için ilk sıraya oturmayı basarmıslar =D arkamızda simdiden 2 talip var, bu bir basarı sanırım..

Yarın öglen arasında gidip bakıcam, begenirsem tamam diycem, tutcaz.. Yok öle günlerce düsünmek, karar verememek falan, her anlamda hızlı olmaya zorluyor bu sehir insanı..

Bu arada eger evi tutmaya karar verirsem, Ali evi görememis olacak, böyle de bir fena durum..
Neyse yarın güncelleme yaparım =)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder