nnnn

24 Temmuz 2012 Salı

Damatlık vs. Gelinlik

Her ne kadar Ali'nin damatlıgını almanın cok cok kolay olacagını düsünüyorduysam da sözlerimi geri alıyorum.. Ali adeta bir gelin misali dügüne yaklastıkca bir deri bir kemik kaldı, yaktım kocamı Karataay =P Hal böyle olunca da en kücük beden damatlıklar bile Ali'nin üzerinden düser oldu..

Biraz abartıyor olabilirim ama gercekten zor bulduk damatlıgı.. Esasında yaklasık 2-3 ay önce Ali'yle Network'e girip ilk denedigi damatlıgı çok begenip "Tamam yaaa bunu alırız" diyip çıkmıstık.. Neden o zaman almadınız madem begendiniz derseniz, sonuna kadar haklısınız basiretimiz baglandı almadık nasıl olsa vakit var alırız diye.. Aradan vakit gecip "Eh hadi artık alalım bari, vakit de geldi" dedigimizde de her dükkanda 3-5 takım kalmıstı ve ufak beden takım bulmak bayagı sıkıntılı oldu.. 2 günlük arayısın sonunda bulduk ama yine de "ya bulamazsak yau" diye de şöle bi aklımızdan gecirmedik degil =)

Isini son ana bırakmıycann !!

Gelelim gelinligee, 2 provanın ardından bugün de son provayı yaptık ve sonunda da gelinligi teslim aldık.. Sanırım fena olmadı, yorumları dügün katılımcılarına bırakıyorum =) Ama bir kaç ipucu vereyim.. 

Her ne kadar fazla kabarık etekli bir sey istemiyorduysam da sonunda yine de etekleri kabarık bir gelinlik oldu, prenses modeli gibi.. Gelinlik komple tül ve cok sade oldugu icin beline kalınca bir taslı kemer kondurduk.. Sırtı tam istedigim gibi, acık ve ipli.. Tek bir sorunum var o da gelinligin arkasındaki ipler sıkılınca nefes almakta zorlanmak.. Sanırım dügünümde hiç bir şey yiyip içemeyecegim, böhüüü =S

Gençleer siz benim yerime de yiyin için emii =D

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder